Thuis

Shenzhen guanyu new energy technology co., ltd

Bedrijfsprofiel

De Technologieco. van Shenzhenguanyu New Energy, Ltd is een high-tech onderneming gespecialiseerd in het ontwerp, de productie, de verkoop en de dienst van lithiumbatterijen, de modules van de lithiumbatterij, het laden beheersystemen, en de systemen van de energieopslag.
Wij hebben kerntechnologieën zoals de structuurontwerp van het batterijpak, het onderzoek en de ontwikkeling van BMS, en PAKtechnologie. Ook, bezitten wij een aantal geavanceerde automatische PAKproductielijnen en voltooien het verouderen testmateriaal. Onze producten worden wijd gebruikt in de industrie, de digitale producten van de consument, machtshulpmiddelen, stofzuigers, vegers, en instrumenten. Tot nu toe, hebben wij het beheersysteem van de productkwaliteit, en hebben overgegaan de ISO9001-2015-certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem op het gebied van instrumentatie, LEIDENE verlichting, medische apparatuur, digitale camerabatterijen, en de systemen van de energieopslag gevestigd en gevestigd. Ons bedrijf hangt people-oriented, wetenschappelijke en technologische innovatie als stuwende kracht, en kwaliteit aan als leven. Gebaseerd op de markt, hangen wij een vermenselijkt beheersmodel aan!
Onze overlevingsfilosofie moet klantenverwachtingen overschrijden. Wij zullen aan het onderzoek en de ontwikkeling van lithiumbatterijen blijven wijden.
Wij zullen klanten van de veilige, efficiënte, innovatieve en betrouwbare producten van de lithiumbatterij blijven voorzien!

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

De Technologieco. van Shenzhenguanyu New Energy, Ltd.

 

2011.06 Guanyu

Gevestigd Shenzhenbedrijf
 

2011.08 Guanyu

De Dongguanfabriek werd gevestigd

 

2013.03

Investeer in de lithium-ionenbatterij bedrijfseenheid

 

2015.06

Productie van batterijpakken voor elektrische voertuigen

 

2016.05

overgegaane ISO14001-milieu certificatiesystemen.

 

2017.08

R&D en productie van rv-de pakken van de energieaccu

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Aantal werknemers : 10~500

Jaarlijkse omzet : 300w-1000w

Opgericht Jaar : 2011

Export pct : 70% - 80%